8 Ekim 2010 Cuma

MECLİS'TE CHP'LİLER KUR'AN OKUDU!

MECLİS'TE CHP'LİLER KUR'AN OKUDU!



Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı ilginç görüntülere sahne oldu. Ferhat Epözdemir Kur'an-ı Kerim'den ayetler okudu!
MECLİS'TE CHP'LİLER KUR'AN OKUDU!
Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi’nde Ayetli konuşma

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısı öncesinde Ak Parti'den istifa ettiğini söyleyen Selim Köroğlu'nun, Ak parti grup toplantısına girmedi. Köroğlu istifa kararında bir değişiklik olmadığının altını bir kez daha çizdi.

Toplantının başında CHP Meclis Üyesi Ferhat Epözdemir söz aldı. Epözdemir geçen aydan kalan ve kendisi ile ilgi olan konularda meclisi bilgilendirirken; kendisi hakkında konuşulanlara da Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyarak cevap verdi. Epözdemir konuşmasında dedikodu ve iftiraların kötü bir şey olduğunu, kendisinin Sultangazi Belediyesi’nden iş aldığını, iş almak veya yapmanın kötü bir şey olmadığını dile getirdi.

Ferhat Epzödemir’in konuşmasından sonra ısrarla söz isteyen Ak Parti Meclis Üyesi Refik Yazgan’a söz verilmedi. Yazgan ise söz alamadan birkaç cümle ile konuşmaya çalıştı ve “Ben zan yapmadım, sadece soru sordum” dedi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Derya Yanık ise bu konunun siyasete ve siyasetcilere zarar verdiğini ve burada kapatılması gerektiğini söyledi.

Meclis Başkan Vekili Mahmut Yeter ise kişisel sataşmalarla ilgili “Benim eksikliğim olarak telakki ediyorum. Meclisten özür diliyorum. Bundan sonra bu tip durumlara direk müdahale edeceğim” dedi. 

CHP Meclis Üyesi Mehmet Yüceer ise “Ferhat Epzödemir’in söylediklerinden ders alması gerekenler almıştır veya almamıştır kendilerine kalmış. Biz şunu diyor muyuz başkan yardımcısı 3.5 Milyon maaş alıyor, bu daireleri nasıl alıyor bu maaşla diye. Bu tip yaklaşımlarımız bugüne kadar olmadı” dedi.  Yüceer ayrıca verdiği önergede Gaziosmanpaşa’da kaçak inşaatlarla ilgili dosya sayısının ne olduğunu ve kaçak inşaatlara belediye meclis üyelerinden karışan olup olmadığını sordu.

Meclisin gündeminde ise;
Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Sağlık Ocağı yapılması için bir yerin hibe edilmesi
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde iki ayrı yerin Sağlık Ocağı yapılması için hibe edilmesi
Karadeniz Mahallesi’nde Sağlık Ocağı yapılması için bir yerin hibe edilmesi
Kazımkarabekir Mahallesi’nde 1.100 metrekare yerin Diyanet İşleri Başkanlığına tahsisi
İSKİ  mülkiyetinde bulunan ve metruk olarak duran tarihi Keçesuyu artıma tesislerinin ilçe belediyesine devrinin istenmesi
İşyeri ruhsatları ve Pazar yeri sahipleri ile ilgili çalışma
Norm kadrolar ile ilgili çalışma konuları yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder